Станимира Стоянова – дългогодишен преподавател и експерт във фризьорството, откри нов салон във Варна

Станимира Стоянова нов салон във Варна

С модерно оборудване и иновативен подход, салонът предлага висококачествени услуги и професионални курсове за фризьори

Станимира Стоянова е утвърден професионалист с над 18 години опит във фризьорството и почти 10 години като преподавател в обучителен център „Дълголетие“. Нейният стремеж към съвършенство и отдаденост към професията са вдъхновили много курсисти да се впуснат в света на фризьорското изкуство. Тя не само обучава бъдещите специалисти, но им предава страстта си към красотата и вниманието към детайлите, като ги подготвя с професионални умения и най-съвременните техники, нужни за успех в тази динамична индустрия.

Миналия месец, Станимира отпразнува официално откриване на своя нов собствен салон „ExQuisite Wellness Hair“ във Варна, който отвори врати на 21 септември 2024 г. Салонът предлага модерни услуги и осигурява на клиентите уникално уелнес изживяване, съчетавайки висококачествено обслужване и уютна атмосфера.

Станимира Стоянова нов салон във Варна

Историята на Станимира Стоянова като фризьор започва преди 18 години, когато тя навлиза в света на фризьорството с желание да твори и да се развива в тази динамична индустрия. С времето тя усвоява различни техники и стилове, утвърждавайки се като уважаван експерт  в своята област. През 2015 г., след като е натрупала значителен опит и умения. Тя започва своето сътрудничество с обучителен център „Дълголетие“, където вече почти 10 години успешно обучава бъдещи фризьори.

Приносът ѝ в обучението е значителен, тъй като за Станимира е важно да работи с хора, които имат страст и желание да се развиват. Тя прилага индивидуален подход към всеки курсист, предавайки им както технически умения, така и своята любов към фризьорското изкуство. Нейните ученици усвояват основите на професията, но също така развиват и собствен стил и креативност, което е ключов елемент за успеха им в индустрията. Множество курсисти, преминали през нейните курс за фризьор, се реализират като успешни професионалисти.

Ролята ѝ като преподавател се отличава с практическа насоченост. Тя вярва, че най-добрият начин да се усвоят уменията във фризьорството е чрез реален опит в работна среда и директен контакт с клиенти. Този подход дава на курсистите увереност и практически опит, които са от решаващо значение за бъдещата им кариера. Нейните обучения се характеризират с високо ниво на професионализъм, като тя предава важни аспекти не само за техниките на фризьорство, но и за обслужването на клиенти, хигиенните стандарти и управлението на фризьорски салон.

Откриването на новия салон – „ExQuisite Wellness Hair“

На 21 септември 2024 г. във Варна отвори врати новият салон „ExQuisite Wellness Hair“, разположен в кв. Чайка, район „Приморски“, бл.204 в гр.Варна. Салонът впечатлява с модерното си оборудване и високите стандарти на хигиена, които са от изключителна важност. Салонът разполага с най-съвременни технологии, които осигуряват уникално wellness изживяване. Клиентите могат да се насладят на масажни кресла по време на измиването на косата, което допринася за допълнително удобство и релаксация. Индивидуалният подход към всеки клиент и модерната визия на салона създават атмосфера на уют и професионализъм, което го прави предпочитано място за грижа за косата.

Салон „ExQuisite Wellness Hair“ предлага богата гама от професионални услуги, съчетавайки иновативни техники и класически подходи в стайлинга. Сред основните услуги са:

Мъжко и дамско подстригване – персонализирани прически, съобразени с индивидуалния стил и нужди на клиента.

Обезцветяване и боядисване на коса – съвременни техники на оцветяване, включително последните тенденции в колористиката с продукти на “WELLA PROFESSIONAL”.

Терапии за коса – специализирани процедури за подхранване и възстановяване, с висококачествените продукти на “SYSTEM PROFESSIONAL” и други.

Прически – от ежедневни до официални стайлинги, подходящи за различни поводи.

Цялостно и частично текстуриране – различни техники за оформяне на косата, включително къдрене и изглаждане.

Диагностика и консултации – персонализирани препоръки за прически спрямо типа лице и структурата на косата.

Масаж на скалпа – релаксиращи и стимулиращи процедури, които подпомагат здравето на косата и кожата на главата.

Секториране на косата – правилна подготовка за стилизиране и сушене, която осигурява най-добрите резултати.

Санитарни стандарти – стриктни хигиенни изисквания и използване на висококачествени продукти, за да се гарантира безопасността на клиентите.

– Ексклузивна марка продукти за коса – налични само в салона на Станимира.

Маникюр и педикюр – висококачествени грижи за ноктите, допълващи останалите услуги в салона.

 

Салонът съчетава иновации и грижа за клиента, предлагайки всичко необходимо за перфектната визия в уютна и модерна обстановка.

Мисията на салон „ExQuisite Wellness Hair“ е да предостави на клиентите всичко необходимо в сферата на фризьорството и маникюра на едно място, като гарантира високо качество и професионализъм. Станимира и нейният екип от трима специалисти се стремят да съчетаят модерен стил и персонализирани услуги, за да направят всяко посещение незабравимо и удовлетворяващо. За тях индивидуалният подход към клиентите е най-важен, защото вярват, че всяка грижа трябва да бъде съобразена с конкретните нужди на всеки човек.

Иновации и тенденции

В новооткрития си салон, Станимира внедрява най-новите техники и тенденции в грижата за косата и стилизирането. Специалният апарат за терапии на косата, с който разполага салонът, позволява на продуктите от висок клас като “SYSTEM PROFESSIONAL”  да проникват дълбоко в косъма, което гарантира здравина и блясък на косата!  Колористиката е голяма страст на Станимира, а съчетанието на различни цветни техники с продуктите на „WELLA PROFESSIONAL“ успява да създаде уникални резултати. В края на 2024 година, тя ще завърши най-високото ниво на обучение на „WELLA COLOR EXPERT“, което ще сертифицира салона й като „Color Expert“.

Станимира продължава да инвестира в себе си и своето професионално развитие, въпреки многогодишния си опит и натрупаните знания. Нейната отдаденост към усъвършенстването ѝ позволява да внедрява най-новите техники и иновации в сферата на фризьорството, което гарантира, че клиентите ѝ винаги получават най-доброто.

Освен иновации, в салона се акцентира на високите стандарти и перфекционизъм. Чистотата и хигиената са от изключително значение за нея и нейния екип, като дори учениците, които преминават обучение при нея, усвояват тези стандарти. Клиентите могат да бъдат спокойни, че ще получат добро отношение и грижа, съобразени с най-добрите практики в индустрията.

 

 

Успехите на курсистите – Огледало на качеството на обучението

С почти 10-годишен опит като преподавател в ЦПО „Дълголетие“, тя е обучила множество курсисти, които са постигнали значителни успехи в своята кариера. Много от тях вече управляват свои собствени салони или работят като водещи фризьори в престижни студия. Тези успехи са ясно доказателство за високото качество на обучение, което преподавателката предлага, като акцентира както на теоретичната подготовка, така и на практическите умения. Нейните методи вдъхват увереност на курсистите да реализират пълния си потенциал.

Ако желаете да издигнете своите умения във фризьорството или тепърва започвате своя професионален път, Станимира Стоянова е преподавателят, който може да ви помогне да достигнете нови висоти. С нейният курс за фризьори в град Варна ще получите необходимите знания и практически умения, които ще ви подготвят за успешна кариера във фризьорската индустрия. Възползвайте се от възможността да се обучавате при утвърден специалист и започнете своето обучение още днес!

 

Станимира Стоянова нов салон във Варна

В заключение, новият салон на Станимира „ExQuisite Wellness Hair“ е символ на нейната отдаденост към високите стандарти и иновациите в сферата на фризьорството. Със своя дългогодишен опит като фризьор и преподавател, тя продължава да вдъхновява както своите курсисти, така и клиентите си. Салонът не само предлага висококачествени услуги, но и гарантира комфорт и индивидуален подход към всеки клиент. Ако искате да се докоснете до майсторска грижа за косата или да започнете успешна кариера във фризьорството, посетете новия салон или се запишете на обучение при Станимира Стоянова.

Заповядайте за едно wellness изживяване!

Ако сте запалени по света на красотата и искате да развиете нови умения, Обучителен център „Дълголетие“ предлага богато портфолио от курсове, които ще ви подготвят за успешна кариера. Нашите обучения обхващат различни специалности в бюти индустрията и се провеждат в градове почти в цялата страна. Независимо дали сте в София, Варна, Пловдив или друг град, при нас ще откриете подходящо обучение, което да ви издигне на ново професионално ниво. Изберете своя курс и започнете мечтаната си кариера още днес!

Публикации

Как да привлечете нови клиенти за вашият салон?
Курс по масаж - Кристин Калоянова - Варна
курс за маникюр