Кристин Калоянова – Лидер в рехабилитацията и масажите във Варна

Курс по масаж - Кристин Калоянова - Варна

Експерт с доказан опит в рехабилитацията и масажните терапии, Кристин Калоянова помага на своите клиенти да възстановят баланса на тялото и ума чрез индивидуални и ефективни методи.

 

Масажът е древна практика,която продължава да съществува в помощ на хората да възстановят тялото и ума си. В съвременния свят, изпълнен със стрес и физическо натоварване, масажът остава ценен метод за подобряване на здравето. Един от водещите професионалисти в тази област е Кристин Калоянова в гр.Варна. С повече от 10 години опит в рехабилитацията и физиотерапията, тя е известна със своите изключителни постижения и многобройни награди, включително „Рехабилитатор на годината“ и „Златни ръце“ за 2022 г.

Кристин Калоянова е не просто професионалист, но и вдъхновител в сферата на здравето и уелнеса. Тя притежава магистърска степен по рехабилитация и здравен мениджмънт, като е изградила своята кариера върху знанията, получени в “Медицинския университет” – гр.Варна и “Икономическия университет” във Варна. Нейната работа се базира на холистичен подход, като тя съчетава физическото и психическото здраве на своите клиенти. Това я прави един от водещите рехабилитатори във Варна и в цялата страна.Кристин - Варна - масаж

2 вида курс: Базов и Надграждащ масаж
На 22 октомври Кристин Калоянова ще стартира нов курс по масаж, предназначен за хора, които искат да придобият професионална квалификация и да се развият в областта на рехабилитацията и уелнеса!

Курсът предлага:

  • гъвкав график
  • индивидуален подход
  • дистанционно обучение по теория и
  • реална практика с клиенти.

Курсът се предлага на 2 вида:

  • Базов
  • Цялостен – включващ:  Базов и Надграждащ модул

В базовия модул курсистите ще научат основните техники на масажа, включително анатомия, физиология и класически масаж.

Цялостния модул включва специализирани техники като лечебен масаж, лимфен дренаж и зонотерапия, което прави курса уникален и подходящ за тези, които искат да надградят своите знания.

Едно от предимствата на курса е възможността за работа в реална среда и с реални клиенти, което предоставя на курсистите безценен опит. Всички необходими материали и оборудване са осигурени, а успешно преминалите курса получават и държавна диплома, която им дава възможност да започнат собствен бизнес в сферата на масажа и рехабилитацията.

Холистичен Подход и Професионализъм

Това, което отличава Кристин Калоянова от останалите, е нейният холистичен подход към здравето на клиентите. Тя вярва, че здравето е комплексен процес, който включва както физическото, така и емоционалното състояние на човека. Специализираните техники, които прилага, са насочени към пълното възстановяване на тялото и ума, като акцентът е върху предотвратяването на бъдещи проблеми.С нейната система, съставена от диагностика, лечение и превенция, клиентите могат да постигнат по-добра подвижност, намаляване на болката, подобряване на съня и укрепване на имунната система. По време на терапиите, Кристин подхожда с внимание към всеки клиент, което води до по-бързи и трайни резултати.

Кристин Калоянова е пример за професионализъм и отдаденост към здравето и благополучието на своите клиенти. Нейната мисия е да помага на хората да възстановят тялото и ума си чрез масаж и рехабилитация. С предстоящия курс, тя дава възможност на всички желаещи  да се обучат в една от най-добрите системи за масаж във Варна и да стартират успешна кариера в тази динамична и развиваща се сфера.

Резултати след нейна терапевтична система:

  • Понижаване нивата на болката и пълното й отстраняване
  • Олекване на тежестта и напрежението в тялото
  • По-добра подвижност в ставите и тялото
  • По-добър сън
  • Подобряване на кръво – и лимфообръщението
  • Елиминиране на отпадните материали и свободните радикали
  • Пълноценно отпускане и оттърсване от стреса по време на терапията
  • Тонус на тялото и ума
  • Подобрение на трофиката (храненето) на тъканите
  • Ускоряване на регенерацията (възстановяването) на организма
  • По-добра реактивност към външните стресори (повишава имунитета)

За повече информация относно нашите курсове и какво представляват те, може да се свържете с нас или да разгледате детайлите на обучението.

Ако проявявате интерес към курса по масаж с преподавател Кристин във Варна, не се колебайте – запишете се днес и започнете своето професионално пътуване в сферата на масажната терапия!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА КУРСА

Публикации

Станимира Стоянова нов салон във Варна
курс за маникюр