Курс по КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

курс по масаж

Курс по Класически и лечебен масаж

  В Курс по Класически масаж се набляга на практическата подготовка на кандидатите за обучение, целта е да се овладеят професионалните компетенции и придобиването на умения за извършване на качествени процедури. Обучението в Курс по Масажи обхваща специализирана подготовка по теория и практика за най-търсените процедури по Европейски и световни стандарти, одобрени от МОНМ /МОН/ учебни програми. След успешно полагане на изпит получавате валидно Държавно Удостоверение за професионално обучение, което Ви дава правото да практикувате във всички салони за красота и СПА центрове в страната и чужбина, както и да започнете самостоятелен бизнес като МАСАЖИСТ на свободна практика.

Сферите, в които масажът се практикува, всекидневно повишават критериите си за работа, именно поради тази причина, в курса по класически и лечебен масаж са заложени модули като антицелулитен масаж, спортен масаж, източни масажни техники. Смятам, че сами осъзнавате важността, на тези допълнителни знания!

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАБОТА

Още по време на обучението курсистите ни могат да изпълняват синхронен масаж на 4 ръце (в екип с преподавателя) – на наши приятели и редовни клиенти.
Завършилите курса по масаж при нас имат шанс за почасова, постоянна или сезонна работа (на море и планина) чрез предложенията на различни работодатели, с които поддържаме контакт – собственици на хотели, козметични студия, SPA центрове, фитнеси и др. страната и чужбина.
Ние държим да имаме информация за професионалното развитие на нашите курсисти, независимо дали работят в България или в чужбина, защото най-голямото удовлетворение за екипа на Дълголетие е да обучат добри масажисти и търсени и ценени специалисти в SPA & WELLNESS услугите.

Курс по Класически и лечебен масаж: Варна, Велико Търново

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна